Info

Minä

Olen Kirsi, 24 -vuotias tamperelainen. Asun yhdessä avopuolisoni ja kahden kissamme kanssa. Rakastan mm. kirjoja, lukemista, elokuvia, musiikkia, tv-sarjoja, kissoja, Queenia, jäätelöä, ananasta, kesää, maaseudun rauhaa, sarjakuvia, syksyä, videopelejä, kauniita asioita, sisustusta, The Beatlesia, kirjahyllyn järjestelyä, teetä, lautapelejä, SingStaria, kynttilöitä ja pitkiä yöunia.

Blogi

Panttasin ajatusta omasta blogista yli vuoden verran ennen oman aloittamista. Muiden kirjablogit inspiroivat lopulta aloittamaan oman, nimen omaan kirjoihin suuntautuneen blogin. En kuitenkaan välttämättä aio kirjoittaa pelkästään kirjoista, vaan välillä saatetaan poiketa esimerkiksi elokuvien tai tv-sarjojen maailmassa. En kirjoita suuria analyyseja kirjoista jotka olen lukenut, vaan haluan lähinnä vain jäsentää ajatuksiani ja mietteitäni kirjoista. Aina en edes osaa sanoa miksi pidin jostain kirjasta niin paljon, joten näitä syitä yritän nykyään täällä pohtia. Mielipiteeni ovat aina täysin omiani, enkä anna muiden vaikuttaa niihin. Lisäksi pyrin ottamaan kaikki blogissa esiintyvät kuvat itse, mutta ilmoitan jos kuva on muualta.

Arvosanat

Annan lukemilleni kirjoille arvosanat yhdestä viiteen Goodreadsin tähdityksen mukaan. Puolikkaita en anna, sillä vaikka se ehkä selkiyttäisi pisteytystä, tulisi siitä loppujen lopuksi itselle aivan liian vaikeaa. Tähtien sijaan annan pisteet blogiini sopien kissanpentujen muodossa. Yksi kissanpentu kuvaa kehnoa kirjaa, jonka luin loppuun mutta joka ei ollut minulle. Kaksi kissanpentua on ihan ok, mutta ei juuri sen enempää. Kolme kissanpentua tarkoittaa että pidin kirjasta, mutta mennään kuitenkin vielä keskitasolla. Neljä kissanpentua on kirja mistä pidin jo todella paljon, vaikkei ihan täydellisyyteen lopulta päästykään. Viisi kissanpentua on sitten se jollain tapaa täydellinen, ihana tai maata mullistava kirja. Kolmesta ylöspäin voin suositella kirjaa, kahta alempaa vain suurella varauksella.  

Toki, muistakaa että nämä pisteytykseni ovat täysin subjektiivisia, omia mielipiteitäni. En anna kenenkään muun vaikuttaa niihin, eikä niitä kannata ottaa suurena ohjenuorana olla lukematta jotain kirjaa. Joku kirja toimii toiselle, toiselle ei. Lukekaa ja kokeilkaa! Lukeminen on pääasia.
Kissat

Kuten mainittu, elämme kahden kissan johtamassa taloudessa. Tavatkaa Ninja, vuonna 2010 syntynyt lady. Ninja rakastaa kurkkua ja salaattia sekä pehmopalloilla leikkimistä. Ninjan tapaa useimmiten nukkumasta lavuaarista tai juomasta jonkun juomalasista.

 
 

Perheen kuopus on meidän vuonna 2012 syntynyt Samu(rai). Samu rakastaa kärpäsiä ja niiden jahtaamista, korkeita paikkoja sekä ihan mitä tahansa leikkiä. Samu nukkuu kainalossani joka yö, aikamoinen mammanpoika kun on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti